KNHS

Jumpertjes maken kans op deelname aan kinderochtend Jumping Amsterdam 22 november 2011
vliegend tapijt

AMSTERDAM Op zondagochtend 22 januari is Jumping Amsterdam helemaal ingericht voor de allerjongste paardenliefhebbers. Jumpertjes maken kans om samen met hun pony mee te doen aan de Bixiekids-estafette. Stuur een mooie e-mail met motivatie en contactgegevens naar info@jumpingamsterdam.nl. De leukste drie inzendingen schitteren straks in de piste op de Novotel Jumpertjes Kinderochtend en winnen bovendien vier vrijkaarten voor de kinderochtend.

De Novotel Jumpertjes Kinderochtend is gevuld met actieve programmaonderdelen in én buiten de piste voor de kleinste en jongste paardenfans. Vanaf 9.00 uur kunnen kinderen en hun ouders genieten van Bixiespelletjes, kunnen de Jumpertjes zelf ganzendrijven in de piste en onder leiding van teamcaptains hun kennis testen in het interactieve PaardenLeren spel dat is ontwikkeld door de KNHS en FNRS en mede mogelijk gemaakt door de Rabobank. De razendsnelle shetlandponys van het Grand National Pony Team nemen in augustus 2012 afscheid en racen dus voor de allerlaatste keer rond in de RAI. Ook het populaire paard-pony relais is weer onderdeel van het programma, waarbij een internationale springruiter en een jong ponytalent een team vormen. Als afsluiting geeft de populaire meidengroep Jump! een optreden in het promodorp. Cheyenne en Mayleen zingen allerlei liedjes met paarden in de hoofdrol; Adelinde Cornelissen is zelfs te bewonderen in hun nieuwste videoclip! Bekijk de video van Jump!

Meedoen aan de Bixiekids-estafette?
Vertel waarom jij en je pony zo goed zijn in spelletjes en je graag aan Jumping Amsterdam wilt deelnemen, stuur deze informatie naar*:

Jumping Amsterdam
o.v.v. Bixiekids-estafette
Postbus 77655
1070 LG Amsterdam
info@jumpingamsterdam.nl

naam:
adres:
postcode en plaats:
telefoonnummer:
e-mail:
leeftijd:
naam pony:
leeftijd pony:
wedstrijdervaring:


*In de tweede week van januari 2012 worden de winnaars bekend gemaakt via www.jumpingamsterdam.nl.nl/kinderochtend en ontvangen de winnaars persoonlijk bericht.

Bron: Jumping Amsterdam