Politie Midden- en West Brabant

Gewapende overval op Tilburgse snackbar

Tilburg, 22-11-2011

De politie onderzoekt een overval op een Tilburgse snackbar. Een nog onbekende man kwam maandagavond 21 november 2011 rond 18.45 uur de snackbar aan de Oerlesestraat binnen. Het echtpaar dat de zaak uitbaat en vier klanten waren op dat moment aanwezig. De dader dreigde met een vuurwapen en eiste geld. Hij ging er vervolgens met de inhoud van de kassa vandoor. De man vluchtte te voet. Er raakte bij de overval niemand gewond. Na de overval startte de politie een onderzoek. Zo zochten agenten de omgeving af en deed de technische recherche sporenonderzoek. Verder werd er in een straal rond de plaats van het misdrijf een sms-Alert bericht verstuurd.
Volgens de aangever en getuigen ging het om een magere negroïde man van circa 30 jaar. Hij was gekleed in een zwarte jas, droeg een muts en had een zogenaamde Arafat sjaal om

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche via 0900-8844.Tips kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000.

Auteur: Jeroen Steenmeijer

Laatst gewijzigd 22-11-2011 8:50 | © Regio Midden en West Brabant |