Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Interhoff design & decoration wint Werken in Wonen Award

Prestigieuze prijs voor bruisende organisatie

Maarssen, 22 november 2011. Interhoff design & decoration uit Maarssen wint de prestigieuze Werken in Wonen Award 2011; een prijs voor het beste opleidingsbedrijf in de woonbranche. De keus voor Interhoff was een unaniem besluit van de jury, bestaande uit zes prominenten uit de woon- en werkbranche. Bij de bekendmaking van de winnaar was de jury lovend over Interhoff, getuige het juryrapport: "Ondernemer Rijnie Nijhoff heeft een bruisende organisatie gecreëerd. De opleidingsvisie zit in haar ziel."

Werken in Wonen Award.

De Werken in Wonen Award is een prijs voor het beste opleidingsbedrijf in de woonbranche en is in het leven geroepen om topbedrijven in beeld te brengen. De jury was unaniem in haar keus; uit de negentig voorgedragen bedrijven kozen zij Interhoff design & decoration. Bij de bekendmaking was de jury lovend over Interhoff, getuige het juryrapport: "Ondernemer Rijnie Nijhoff heeft een bruisende organisatie gecreëerd, leidt zelf op, staat open voor ontwikkelingen en hanteert een heldere strategie. De opleidingsvisie zit in haar ziel."

Voorgedragen door eigen medewerkers

Bij Interhoff is het hele team verantwoordelijk voor tevreden klanten. Ondernemer Nijhoff ondersteunt dit door iedereen in staat te stellen klantencontacten te leggen en deze te onderhouden. De jury: "Rijnie geeft haar medewerkers structureel aandacht. Niet alleen tijdens het inwerkprogramma, maar ook tijdens het werkoverleg, bij coachingsgesprekken en op de werkvloer. Wij vinden het een compliment aan Rijnie dat Interhoff design & decoration door de eigen medewerkers is voorgedragen voor de award."

De mens centraal
Het winnen van de prestigieuze award is een bevestiging van de opleidingsstrategie van directeur Rijnie Nijhoff. Nijhoff: "Bij Interhoff krijgt iedere medewerker alle kans om zich te ontwikkelen. De mens staat bij ons centraal. De mens in de medewerker en de mens in de klant. Onze goedopgeleide medewerkers luisteren naar de klant, ontzorgen de klant en voorzien de klant van het juiste advies. Juist nu is het investeren in menselijk kapitaal een bewuste keus."

Interhoff design & decoration

Interhoff design & decoration is een woonwinkel met ontwerpstudio, gevestigd in het hart van het Vechtdorp Maarssen. De vijf verdiepingen tellende woonstudio biedt een uitgebreide collectie meubels, raamdecoratie, behang, tapijt, verlichting en woondecoratie van merken als Leolux, Gelderland, Designers Guild, en Pastoe. Bij het ontwerpteam kunnen klanten terecht voor kleuradvies, een verlichtingsplan of een totaalontwerp. Kortom, bij Interhoff design & decoration kunnen klanten terecht van concept tot uitvoering. De Werken in Wonen Award is een activiteit van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) in samenwerking met WoonWerk en powered by CBW-MITEX, CNV Dienstenbond en FNV Bondgenoten. ---------------------------------

Ingezonden persbericht