Ingezonden persbericht


** PERSBERICHT **

Valid organiseert 'Next Generation ICT' op dinsdag 22 november In een middag up-to-date en klaar om de kansen van deze ontwikkeling te benutten.

Eindhoven, 24 oktober 2011 - Op 22 november vindt in het pand van Valid te Eindhoven het seminar "Next Generation ICT" plaats. "Next Generation ICT" is het antwoord van Valid op de snel toenemende behoefte uit de markt om devices en Apps naar keuze overal en altijd te gebruiken. Een trend die ook wel "Consumerization of IT" genoemd wordt.

Consumerization is een ontwikkeling die niet meer te keren is. Consumerization biedt flexibiliteit en vrijheid. En is een must om de volgende generatie werknemers aan te trekken en te behouden. Maar veiligheid en beheersbaarheid zijn eveneens van cruciaal belang. Systemen en informatie dienen altijd beschikbaar te zijn. Alleen toegankelijk voor diegenen die hiertoe geautoriseerd zijn. En het kostenniveau dient acceptabel te zijn.

Het seminar "Next Generation ICT" geeft bezoekers praktische antwoorden op de spagaat die dreigt te ontstaan. Ze krijgen antwoord op vragen als 'Hoe bied ik mijn gebruikers flexibiliteit en vrijheid?', 'Hoe zorg ik er voor dat de veiligheid gewaarborgd blijft en de kosten binnen de perken blijven?' en 'Wat is de impact hiervan op mijn ICT-organisatie?'. In één middag kan de bezoeker zijn kennis over dit onderwerp actualiseren. Ontwikkelingen worden vanuit diverse kanten belicht.

Keynote speakers Marco Gianotten (Managing Director van Giarte) en Theo van Kessel (Directeur Global ICT van pensioenuitvoerder en verzekeraar APG Groep) delen hun visie. Marco Gianotten laat de bezoekers kennismaken met Next Generation ICT en de nieuwe rol van de ICT-organisatie. Theo van Kessel gaat in op de impact van de nieuwe generatie medewerkers en de manier waarop de nieuwe generatie ICT bijdraagt aan het behalen van organisatiedoelstellingen.

Citrix, Microsoft en VMware geven bezoekers inzicht in toekomstgerichte ICT-architecturen en in de wijze waarop deze zullen bijdragen aan de steeds verder gaande trends van 'anywhere', 'anytime' en 'any device'. Last but not least zal ook Valid haar visie en aanpak delen. In één middag krijgen bezoekers daarmee een goed en volledig inzicht in alle ontwikkelingen op het gebied van "Next Generation ICT". De volgende generatie ICT. ICT voor de volgende generatie.

Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden vindt u via www.NextGenerationICT.nu

Over Valid:
Valid is een onafhankelijke ICT dienstverlener. Valid laat haar klanten voorop lopen door Informatie & Communicatie Technologie succesvol in te zetten. Zo geeft zij inhoud aan haar motto 'Stay Ahead'.

Voor dynamische ICT Infrastructuren, onderscheidend vermogen door Tailor-made Software en zicht op de feiten door Business Intelligence oplossingen is Valid de partner bij uitstek. Klanten van Valid kunnen rekenen op pragmatische adviezen, die aantoonbaar in business benefits resulteren. Adviezen die Valid snel en adequaat implementeert. Waarna ze ook de zorg over het beheer uit handen kan nemen.

Valid heeft ruim 275 ervaren medewerkers in dienst, die opereren vanuit kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Medewerkers die zelf ook voorop willen blijven lopen krijgen bij Valid alle gelegenheid om zich verder te ontwikkelen. Dat vergroot hun betrokkenheid bij Valid en haar klanten. Tevreden klanten én tevreden medewerkers. Daar draait het om bij Valid.

Meer informatie over Valid vindt u op http://www.valid.nl.