Gemeente Uithoorn

Geef inbrekers geen kans: kom naar de inbraakpreventieavond


Alle inwoners van Uithoorn zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op de inbraakpreventieavonden op 22 en 29 november 2011 om 20.00 uur in het gemeentehuis.

Er zijn op basis van de wijkindeling twee preventiebijeenkomsten georganiseerd en wel op:


* Dinsdag 22 november 2011 van 20.00 uur tot 21.30 uur in het Gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16 (voor de wijken De Kwakel, Meerwijk en Centrum)

* Dinsdag 29 november 2011 van 20.00 uur tot 21.30 uur in de Praktijkschool Uithoorn, Legmeerplein 55 (voor de wijken Thamerdal, Legmeer, Zijdelwaard en Europarei)

Tijdens deze bijeenkomsten geeft het regionaal projectbureau woninginbraken van de regiopolitie Amsterdam-Amstelland een presentatie met tips en adviezen om woninginbraak te voorkomen. Zij tonen aan de hand van een buurtscan de inbraakgevoelige plekken in uw buurt en laten aan de hand van een filmpje zien welke uitwerking een woninginbraak op u (en uw gezin) kan hebben. Daarnaast zal een erkend leverancier van hang- en sluitwerk uitleg geven over deze producten. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Wij wijzen u er op dat wij maximaal 100 personen kunnen plaatsen in het Gemeentehuis en maximaal 200 personen in de Praktijkschool.

Op beide data gaat de zaal vanaf 19.30 uur open. De koffie en thee staan klaar.

Wij hopen u te mogen begroeten!

Deze avonden worden georganiseerd door gemeente Uithoorn, het wijkteam Uithoorn van de regiopolitie Amsterdam-Amstelland en de woningcorporatie Eigen Haard.