Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Harderwijk - Opsporing Verzocht toont beelden gewapende   |
|     |overval op amusementshal                                  |
Het programma Opsporing Verzocht besteedt op dinsdag 22 november aandacht aan een gewapende overval op een amusementshal in Harderwijk, waarbij eind september geld werd buitgemaakt. De politie heeft beelden van diverse bewakingscamera's veilig gesteld en deze geven een goed beeld van de verdachte. Tips zijn welkom bij de politie.

De overval vond op maandag 26 september omstreeks 11.45 uur plaats op een aan de Bruggestraat gelegen amusementshal. De overvaller bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen. Hij ging er met een geldbedrag op een donkerkleurige scooter in de richting van de Boulevard vandoor.

Politieonderzoek
De politie heeft direct een uitgebreid onderzoek in de omgeving ingesteld. Ook is er een Burgernetbericht en een Tweet verstuurd. Tijdens het ingestelde politieonderzoek zijn meerdere mensen verhoord en zijn er ook tips onderzocht. Daarnaast zijn er beelden van beveiligingscamera's veilig gesteld. De informatie uit het onderzoek en de beelden geven een duidelijker beeld van de verdachte.

Verdachte
De blanke overvaller wordt op ongeveer 20 jaar geschat. Hij droeg tijdens de overval een donkere helm. Een soortgelijke helm wordt in het programma van Opsporing Verzocht getoond. Verder was hij gekleed in een blauwe broek en een zwarte jas.

Tips:
Tips zijn welkom op 0900 - 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 - 7000.

Einde bericht
-----------------------
(

(

---- --