Politie Zeeland


---

1861-2011 Stroperij, Kruiningen
Op de Zwarteweg in Kruiningen werd maandag tussen 16.00 en 16.30 uur een 36-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden wegens stroperij.
De man werd op heterdaad betrapt door inspecteurs van Provincie Zeeland. Deze groene handhavers controleren de naleving van natuurwetgeving, zoals de Flora- en faunawet. Zij betrapten de man op het schieten van een fazant. De groene handhavers hebben de man, die in het bezit was van een illegaal wapen, aangehouden op basis van de flora- en faunawet en hebben hem overgedragen aan de politie. Door de politie werd de woning van de man doorzocht en daar werden munitie en wild van eerdere stroperijen aangetroffen en in beslag genomen. De 36-jarige man is naar Torentijd gebracht en in verzekering gesteld. Het onderzoek is nog lopende.

1862-2011 Fietsenkijkavond Vlissingen
Op maandag 28 november a.s. van 19.00 tot 20.00 uur wordt weer de maandelijkse fietsenkijkavond gehouden.
U bent van harte welkom bij garage Kuzee (ingang achterzijde) aan de Marie Curieweg 5 in Ritthem. Vergeet u niet uw aangifte of een passend fietssleuteltje mee te nemen. In december is er geen fietsenkijkavond dus dit is de laatste van het jaar.