Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Twello - Rechercheteam onderzoekt dodelijk geweldsincident|
De politie stelt een onderzoek in naar de doodsoorzaak van een man die op dinsdag 22 november op het Zwarte Pad in Twello werd aangetroffen. Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland opgeroepen. Tips zijn welkom op 0900- 8844.

Twee joggende vrouwen troffen even voor 08.00 uur in het buitengebied tussen Deventer en Twello een man aan, waarvan zij vermoedden dat hij onwel was geworden. Bij hem lag een fiets. Bij de komst van de gewaarschuwde hulpdiensten bleek dat de man was overleden.

Aangezien de doodsoorzaak niet direct duidelijk was, werd door het Team Forensische opsporing een sporenonderzoek gestart. Naar aanleidingen van deze bevindingen wordt ervan uitgegaan, dat de man waarvan de mogelijke identiteit bekend is, het slachtoffer is geworden van een misdrijf.

In dat kader is er een Team Grootschalige Opsporing van de regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland opgeroepen.

Omdat het tijdstip waarop het misdrijf heeft plaatsgevonden nog niet bekend is, verzoekt het team informatie van mensen die tussen maandag 21 november en dinsdag 22 november bijzonderheden hebben waargenomen in de buurt van het Zwarte Pad in Twello. De politie is bereikbaar op 0900 - 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800- 7000.

Einde bericht
-----------------------
(

(

---- --