Gemeente Anna Paulowna

Noordkop kampioenschap trefbal voor groep 7/8

Kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen kunnen op diverse woensdagmiddagen deelnemen aan de nieuwste activiteit van Sportservice Schagen: Het Noordkop Kampioenschap Trefbal. Op woensdag 23 november vindt de finale plaats in de Spartahal in Schagen. Plaatsen voor de finale kan alleen door een voorronde te winnen. Op woensdag 9 november zijn er voorrondes in sporthal Veerburg in Anna Paulowna.

Deelname aan het kampioenschap is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 10 spelers en mag gemengd zijn. De deelnemers moeten wel in groep 7 of 8 van de basisschool zitten en elk team moet door een volwassene begeleid worden.

Â

Op de onderstaande data en locaties worden de voorrondes gehouden. Iedere voorronde start om 14.00 uur en duurt tot uiterlijk 15.30 uur.

2 november: Sporthal Harenkarspelhal, Warmenhuizen 2 november: Sporthal Multitreffer, ât Zand
9 november: Spartahal, Schagen
9 november: Sporthal Wieringen, Hippolytushoef 9 november: Sporthal ât Zijveld, ât Veld
9 november: Sporthal Veerburg, Anna Paulowna

Â

Aanmelden kan tot en met de dinsdag voorafgaand aan de voorronde door een mail te sturen naar aterpstra@sportserviceschagen.nl met daarin de teamnaam, de namen van de teamleden en de begeleider te vermelden.

Elke activiteit staat onder deskundige leiding van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Sportservice Schagen, tel. (0224) 21 47 74. Â