D66

woensdag 16 november 2011

Campagne in Hollands Kroon en politiek café in Limmen

Aanstaande vrijdag voert D66 campagne in de gemeente Hollands Kroon. Op woensdag 23 november vinden hier gemeentelijke herindelingsverkiezingen plaats. Hollands Kroon is een fusiegemeente van de gemeenten Wieringen, Wieringermeer, Anna Paulowna en Niedorp, die per 1 januari 2012 ontstaat.

De middag begint met een bezoek van D66-fractievoorzitter Aleaxander Pechtold en lijsttrekker van Hollands Kroon Niels Busker aan de middelbare school RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Leerlingen gaan hier in debat met Pechtold en de lokale lijsttreker. Ze zullen het onder andere hebben over het betrekken van jongeren bij de politiek.

Van ongeveer 15.10 tot 15.30 uur brengen Alexander Pechtold en het campagneteam een bezoek aan het winkelcentrum van Wieringerwerf. Daarna vertrekken zij, samen met Tweede Kamerlid Stientje van Veldhoven, naar Agriport. Dit is een moderne projectlocatie voor grootschalige glastuinbouw en een bedrijventerrein voor agribusiness en logistiek. Tot slot gaat het campagneteam tussen 17.30 en 18.00 naar winkelcentrum de 'Trambaan' in Nieuwe Niedorp.

Na het bezoek aan Hollands Kroon is Pechtold om 20.00 uur te gast bij het Politiek Café in De Vredenburg te Limmen (gemeente Castricum). Het belooft een enerverende avond te worden, waarbij er voldoende gelegenheid is tot het stellen van vragen voor de bezoekers. U bent van harte welkom om dit Politiek Café bij te wonen en uw vraag aan Alexander Pechtold te stellen!