Gemeente Voorschoten

voor jeugd en gezin

23 november: opening Centrum voor Jeugd en Gezin

Wethouder Inge Adema-Nieuwenhuizen opent op woensdag 23 november om 15.00 uur het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Voorschoten. Hiervoor heeft zij speciaal hulp in laten vliegen uit Spanje, namelijk van Sinterklaas. Je bent van harte uitgenodigd om bij de feestelijke opening aanwezig te zijn. Het centrum is gevestigd aan de Professor van der Waalslaan 26.

Tussen 15.00 en 17.00 uur kun je een kijkje nemen op de nieuwe locatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Voor alle bezoekers is er een attentie. Natuurlijk mogen alle kinderen ook op de foto met de Sint en is er een ballonnenpiet aanwezig!

Tekenwedstrijd

Voor alle basisschoolleerlingen is er rond de opening een tekenwedstrijd uitgeschreven. Het thema van de wedstrijd is "Mijn gezin en ik". De prijswinnaars worden tijdens de opening op 23 november bekendgemaakt.

Centrum voor Jeugd en gezin Voorschoten

Inwoners van Voorschoten kunnen met al hun vragen over opvoeding en opgroeien terecht bij het Centrum Jeugd en Gezin Voorschoten. Het CJG geeft kosteloos advies over het opgroeien en opvoeden van kinderen tussen 0 en 23 jaar. Als het nodig is helpt het CJG bij het zoeken naar mensen of instanties die jou en je kind(eren) verder kunnen helpen.

Contact

U kunt het CJG Voorschoten op verschillende manieren bereiken: Telefoonnummer: (088) cjgadvies / (088) 2 542 384 Adres: Professor van der Waalslaan 26
Website: www.cjgvoorschoten.nl

* 23 november 2011