FloraHolland


FloraHolland Productcommissie Lelie

FLORAHOLLAND (23 november 2011) - Dit was de eerste vergadering waarbij regiobestuursleden aangeschoven zijn bij de FPC Lelie. Gezamenlijk is de samenstelling van de FPC besproken. Het advies is om deze FPC in de volledige hoedanigheid te laten starten. De komende tijd op natuurlijke wijze afvloeien naar de gewenste samenstelling. Er wordt binnenkort een beslissing genomen over het voorzitterschap en afvaardiging voor de Adviesraad.

F. Wever heeft een overdrachtdocument opgesteld. De FPC is niet akkoord met het feit dat F. Wever gaat stoppen met zijn bemoeienissen voor Lelie. Zij willen graag gebruik blijven maken van de kennis en kunde van F. Wever. De FPC heeft aangegeven dat zij bezwaar hebben met de geringe inbreng in het te vormen beleid. Zij gaan over beide onderwerpen in gesprek met de Directie.

Tenslotte zijn de nieuwe leliedozen 525, 519 en 527 gepresenteerd. De bedrukking is gerestyled. In 2012 worden de dozen geĂŻntroduceerd.

FPC-leden worden door FloraHolland benoemd. Deze FPC-leden geven FloraHolland op persoonlijke titel adviezen. In de FPC lelie zijn de volgende aanvoerders vertegenwoordigd: J. Boon, P. Evers, H. de Jong, J. Laan, J. Moerman,
G. Ravensbergen, P. van Stralen, M. Voorberg, E. de Wit, B. Kokxhoorn, A. Duijn en R. Timmer.