Gemeente Roermond

Dienstverlening van servicepunt Swalmen naar Stadswinkel

In januari 2012 sluit het gemeentelijk servicepunt in Swalmen. Inwoners en bedrijven die gebruik maakten van dit servicepunt kunnen voortaan terecht in de Stadswinkel op de hoek Markt- Swalmerstraat. Het voordeel is dat u in de Stadswinkel terecht kunt met en zonder afspraak. Met de ruime openingstijden blijft een snelle service ook in januari voor alle inwoners in de gemeente Roermond gegarandeerd.

U kunt in de stadswinkel terecht voor uiteenlopende gemeentelijke diensten zoals het aanvragen van rijbewijzen en paspoorten, een uittreksel uit de Gemeentelijke Basisadministratie, het doen van huwelijksaangifte of voor informatie over bouwen en wonen.

Aanvragen kan tot 19 december In verband met de sluiting van het servicepunt in Swalmen, kunnen vanaf 19 december 2011 geen paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen meer aangevraagd worden in Swalmen. Documenten die voor 19 december zijn aangevraagd dienen voor 30 december te zijn afgehaald. Voor het aanvragen van paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen vanaf 19 december kunt u terecht in de publiekswinkel in Roermond. Alle overige producten en diensten worden in Swalmen geleverd tot en met 30 december 2011.

Maak een afspraak
Wilt u de Stadswinkel bezoeken en wilt u niet wachten? Maak dan online een afspraak. Kijk hier voor meer informatie. Zorg dat u in ieder geval uw BSN-nummer bij de hand hebt. U ontvangt een bevestiging van de afspraak via e-mail. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken, telefoonnummer (0475) 359 999.

Openingstijden Stadswinkel in het stadhuis Zonder afspraak: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur. Uitsluitend op afspraak: maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur, op dinsdag en donderdag van 14.00 tot 19.30 uur.