Politie Utrecht

Persbericht Eemland noord, 10.30 uur

Utrecht, 23-11-2011

Diefstal bouwmateriaal

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG De politie is een onderzoek gestart naar de diefstal van bouwmateriaal vanaf een bouwterrein op de Rengerswetering.

Op dinsdag 22 december, rond 08.55 uur, meldde de opzichter van het bouwterrein dat er uit een in aanbouw zijnde woning een hoeveelheid isolatiemateriaal was gestolen. Het ging hierbij om 10 pakketten, ter waarde van 500 euro, met een vrij unieke merknaam Ecotherm Slimline 50 mm.

Bij het buurtonderzoek werd er door een getuige gemeld dat er op maandagavond rond 21.30 uur een donkere bestelbus was verschenen bij het bouwterrein en dat twee inzittenden van de bus het materiaal uit de woning naar beneden hadden gegooid en ingeladen in de gereedstaande auto. De mannen, die tussen de 20 en 40 jaar oud waren, zijn daarna vertrokken. Omdat het op dat moment nog erg mistig was kon de getuige niet meer melden over het signalement.

De politie verzoekt eventuele getuigen, of personen die menen te weten wie deze mannen zijn of kennis dragen over de verblijfplaats van het gestolen materiaal, contact op te nemen met de politie in Bunschoten via het telefoonnummer 0900-8844.