Gemeente Leeuwarden

Terinzagelegging herindelingsontwerp Boarnsterhim

Koeien in het weiland gemeente Leeuwarden

Hoe ziet de herindeling van de gemeente Boarnsterhim met Leeuwarden er in de toekomst uit? Wanneer gaat die herindeling in? Wat worden de nieuwe grenzen en wat betekent het voor de financiën? Het herindelingsontwerp, waarin deze vragen worden beantwoord, ligt vanaf 23 november 2011 acht weken ter inzage.

Mening

U kunt het ontwerp online bekijken (opent in nieuw venster). Ook ligt het ter inzage bij de balie in het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2 in Leeuwarden. In de periode dat het herindelingsontwerp ter inzage ligt kunt u hierover uw mening kenbaar maken.

Zienswijze

U kunt uw zienswijze van 23 november 2011 tot en met 18 januari 2012 indienen. Het is belangrijk dat uw zienswijze zo concreet mogelijk is. Dat betekent dat u direct op de inhoud van het herindelingsontwerp reageert. U vindt op de pagina over het indienen van een zienswijze (opent in nieuw venster) hoe u dit kunt doen.

Meer weten?

Documenten en andere informatie vindt u op de gezamenlijke website over de herindeling Boarnsterhim (opent in nieuw venster).