Gemeente Boarnsterhim


Herindelingsontwerp gemeenten Boarnsterhim, Heerenveen, Leeuwarden, Súdwest-Fryslân en Skarsterlân door de raad aangenomen.

Op 22 november 2011 hebben de gemeenteraden van Boarnsterhim, Heerenveen, Leeuwarden, Súdwest-Fryslân en Skarsterlân het herindelingsontwerp gemeenten Boarnsterhim, Heerenveen, Leeuwarden, Súdwest-Fryslân en Skarsterlân aangenomen. Dit herindelingsontwerp ligt vanaf 23 november 2011 tot en met 18 januari 2012 voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou, maar is ook digitaal te raadplegen via www.boarnsterhim.nl en www.herindelingboarnsterhim.nl. Gedurende deze termijn kan een ieder zijn zienswijze over het herindelingsontwerp kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Boarnsterhim of aan een van de andere colleges van B&W van de aan de herindeling deelnemende gemeenten. Het kenbaar maken van uw zienswijze kan zowel mondeling als schriftelijk.

Wilt u uw zienswijze kenbaar maken aan het college van B&W van de gemeente Boarnsterhim dan kan dat op de volgende wijze. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van B&W van Boarnsterhim, Postbus 40, 9000 AA Grou. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u contact op te nemen met de afdeling Juridische Zaken, tel. (0566) 629 311.

Wilt u uw zienswijze kenbaar maken aan een van de andere colleges van B&W raadpleeg dan de site www.herindelingboarnsterhim.nl voor de wijze waarop dat in de andere deelnemende gemeenten mogelijk is gemaakt.

Na 18 januari 2012 zullen de betrokken colleges op basis van de ingekomen zienswijzen en de resultaten van het bestuurlijk overleg met de provincie een reactie opstellen. Hierna zal er uiterlijk april 2012 een herindelingsadvies ter vaststelling aan alle betrokken gemeenteraden worden voorgelegd.