Politie Midden- en West Brabant

Twee verdachten aangehouden voor mishandeling bij café in Made

Made, 23-11-2011

Twee verdachten aangehouden voor mishandeling bij café in Made

MADE: De politie verhoorde woensdag 23 november in de ochtend twee verdachten van openlijke geweldpleging. De twee worden ervan verdacht op 5 november van dit jaar in een horecagelegenheid aan de Nieuwstraat een 15-jarige inwoner van Made te hebben mishandeld. Een van de verdachten zou ruzie hebben gekregen met zijn vriendin. Het slachtoffer zou een arm om haar heen hebben geslagen. De verdachten zouden hem hierop dusdanig hebben mishandeld dat hij enige tijd buiten westen raakte door de klappen in zijn gezicht. Hij hield kneuzingen over aan de mishandelingen.
De verdachten zouden vervolgens, toen het slachtoffer was gevlucht, naar zijn huis zijn gegaan en ook zijn vader hebben mishandeld. Hij alarmeerde vervolgens de politie. Deze nam aangifte op van de
gedupeerde en stelde een onderzoek in, waarin onder andere meerdere getuigen werden gehoord.
De verdachten, een 14-jarige en een 17-jarige jongen uit Made, zijn verhoord. De 17-jarige jongen is aangehouden en na verhoor in vrijheid gesteld. Ze gaven beiden toe met de mishandelingen te maken te hebben. Tegen hen wordt dossier opgemaakt.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 23-11-2011 16:25 | © Regio Midden en West Brabant |