Politie Brabant Zuid-Oost

Politie arresteert man voor mishandeling

Eindhoven Strijp, 23-11-2011 o De politie heeft dinsdagmiddag rond 16.00 uur een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in Eindhoven.

De man wordt ervan verdacht dat hij op dinsdag 27 april 2010 een 28-jarige Eindhovenaar mishandeld heeft in een leegstaand pand in het stadsdeel Strijp. Het tweetal verbleef daar destijds met een aantal andere personen. Na een meningsverschil tussen de verdachte en de 28-jarige man zou er een ruzie zijn ontstaan. Daarbij zou de 38-jarige man het slachtoffer hebben geschopt en hebben geslagen met een ijzeren pijp. Ook zou hij het slachtoffer gedwongen hebben te blijven, toen die wilde vertrekken. Deze wist uiteindelijk toch te ontsnappen en zou op de Oirschotsedijk een auto hebben aan gehouden. De onbekende automobilist heeft de mishandelde man naar het ziekenhuis gebracht waar hij behandeld werd. Omdat de verdachte een persoon zonder vaste woon- of verblijfplaats betreft, was lange tijd onduidelijk waar hij naartoe vertrokken was. Dinsdag 22 november kon de politie hem eindelijk aanhouden tijdens een controle in Eindhoven. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

De politie zou nog steeds graag in contact willen komen met de onbekende automobilist. Als u zich hierin herkent kunt u contact opnemen met de politie in Strijp via 0900-8844.