Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Twello - ME-ers kammen omgeving Zwarte Pad uit            |
Een twintigtal leden van de mobiele eenheid van de politie Noord- en Oost-Gelderland heeft woensdagmiddag 23 november een uitgebreid onderzoek verricht in de omgeving van het Zwarte Pad in Twello. Hier werd dinsdagochtend het levenloze lichaam van een 52-jarige Twellonaar aangetroffen die, zo bleek later, het slachtoffer was geworden van een misdrijf.

Op verzoek van het Team Grootschalige Opsporing (TGO) hebben ME-ers vanmiddag het struikgewas rond het Zwarte Pad uitgekamd. Er werd gezocht naar voorwerpen die van belang konden zijn voor het onderzoek. Of er bruikbare 'informatie' is aangetroffen, kan in het belang van het onderzoek niet worden gemeld.

Het Team Forensische Opsporing heeft tot vanmiddag onderzoek verricht op- en in de omgeving van het Zwarte Pad.

Het slachtoffer werd dinsdagochtend door twee joggende vrouwen aangetroffen en later bleek dat hij het slachtoffer was geworden van een misdrijf. Later die dag werd de identiteit van de man bekend en hebben rechercheurs de familie weten te bereiken.

Het opgeroepen TGO is sindsdien met een uitgebreid onderzoek bezig. De politie wil graag in contact komen met mensen die op maandag of dinsdag hun hond hebben uitgelaten dan wel als fietser/voetganger op het Zwarte Pad zijn geweest. Ook zijn tips nog steeds welkom op 0900 - 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 - 7000.

Einde bericht
-----------------------
(

(


---- --