Ingezonden persbericht


Agendabericht
Cordys aanwezig bij Cloud Forum XL
Jan Baan geeft keynote en neemt deel aan paneldiscussie tijdens CIO in the Cloud

Putten, 14 november 2011 - Jan Baan, Bestuursvoorzitter en Chief Innovation Officer van Cordys is op 23 november 2011 aanwezig op het Cloud Forum XL in Rotterdam. Om 15.40 uur verzorgt hij een keynote met de titel 'The Cloud matters'. Jan Baan zal onder andere ingaan op de rol van de CIO als regisseur van Business Processen met behulp van Cloud Services en on-premise applicaties. Hij spreekt daarnaast over het toepassen van Lean Office met bijvoorbeeld ERP- en CRM-systemen.

Tijdens het parallel plaatsvindende 'CIO in the Cloud' neemt Jan Baan om 16.15 uur deel aan een paneldiscussie. Met deelnemers namens IBM, Capgemini en KPN zal hij discussiëren over de soliditeit van cloudstrategieën.

Cordys biedt software aan waarmee bedrijven hun bedrijfsprocessen kunnen verbeteren. Bedrijven als KPN, Fujitsu en het Ministerie van Defensie hebben recentelijk gekozen voor het Business Operations Platform van Cordys. Het Business Operations Platform is zowel on-premise als in de Cloud beschikbaar. Daardoor kunnen nieuwe cloudservices worden aangevuld met data uit ERP- en CRM-systemen. Op die manier kunnen bedrijven zich onderscheiden van concurrentie door bedrijfsprocessen te monitoren, sneller te werken, klanttevredenheid te verhogen en kosten te reduceren.

Meer informatie over Cloud Forum XL: www.cloudforum.nl.

Over Cordys

Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen. Global 2000-bedrijven hebben gekozen voor Cordys om belangrijke verbeteringen door te voeren in het functioneren van hun organisaties, zoals het verhogen van de productiviteit, het sneller op de markt brengen van nieuwe producten en het sneller inspelen op steeds veranderende marktomstandigheden. Cordys is een wereldspeler en heeft kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, EMEA, Azië en de Pacific. Het hoofdkantoor is in Nederland gevestigd. Meer informatie op: www.cordys.com

Voor meer persinformatie:

Noot voor redacties

Yellow Communications, Karin van Geelen, telefoon 023 555 34 24, e-mail karin@yellow-communications.com