Gemeente Den Haag

European Dreams festival

Op woensdag 23 november 2011 is het European Dreams festival in Den Haag. Tijdens het festival ontdekken de bezoekers de Europese droom. Compleet met interviews, comedy, debatten, dans en natuurlijk muziek. Komt u ook?

De derde editie van European Dreams wordt georganiseerd door de Haagse Brug, het Europa Direct Centrum, de gemeente Den Haag samen met de NJR.

Programma

De avond wordt geopend door burgemeester Jozias van Aartsen. Ook dit jaar worden verschillende aspecten van Europa belicht: bijvoorbeeld de Europese identiteit en de Europese tegenover de Amerikaanse droom. Na de opening gaan Alexander Rinnooy Kan (voorzitter SER) en Jaap Smit (voorzitter CNV) met elkaar in gesprek over de toekomst van Europa. Ook zijn debatten over slow food tegenover fast food en de zoektocht van vluchtelingen naar de Europese droom. En er wordt een Lagerhuis debat gehouden tussen jongeren uit de regio Den Haag. Hier gingen 8 debatten aan vooraf.

Artisten

European Dreams kent een gevarieerd programma. Van Nederhop tot singer-songwriter en van opera tot funk. Stand-up comedian Jeroen Pater, oprichter van het comedyhuis, en collega Samir Fighil zorgen voor comedie met een scherp randje. Natuurlijk kunnen de Kern Koppen en DJ Tony Star niet ontbreken. Aan Chef'Special de eer om in de kleine zaal te spelen. En andere, zoals Pieter Steinz, Robert Eenhoorn, Floris Bosveld (SYTYCD), Marichelle de Jong, Rachèl Louise en DJ Merdan Taplak.

Locatie European Dreams

Woensdag 23 november 2011
van 19.30 tot 2.00 uur
Paard van Troje & het Humanity House
Kaarten kosten EUR 5 en zijn verkrijgbaar via www.paard.nl.

Kijk voor meer informatie op www.europeandreams.nl. Poster European Dreams