Politie Twente

Man dood aangetroffen in woning Enschede
Politie Twente heeft dinsdag 22 november rond 17.00 uur een nog onbekende man in een flatgebouw aan de Oostveenweg in Enschede levenloos aangetroffen.

Iets voor 17.00 uur kwam er een melding bij de politie Twente binnen dat er een flatgebouw aan de Oostveenweg mogelijk een dood persoon zou zijn aangetroffen. De gealarmeerde politieagenten troffen in het flatgebouw inderdaad een levenloos lichaam van een nog onbekende man aan.

De politie Twente is direct een onderzoek gestart. Er is forensisch onderzoek gedaan in en om de woning. Ook is er een buurtonderzoek gehouden. De politie onderzoekt wat de doodsoorzaak is en of er sprake is van een misdrijf. De flat wordt de gehele nacht bewaakt en morgen wordt verder technisch onderzoek uitgevoerd. Tevens is in het flatgebouw een hennepkwekerij aangetroffen. De jonge hond, die ook in de flat is aangetroffen, is door de dierenambulance elders ondergebracht.

Bij het politieonderzoek is gebruik gemaakt van een hoogwerker van de brandweer. Er is een Team Grootschalige Opsporing ingesteld, die zich met het onderzoek gaat bezig houden.

Bewoners van het flatgebouw zijn opgevangen in een buurthuis aan de Oostveenweg. Zij kunnen vannacht weer terug naar hun eigen woning.

De politie Twente is op zoek naar getuigen, die mogelijk informatie hebben een bijdrage kan leveren in dit onderzoek. Zij kunnen contact opnemen met Politie Twente, TGO (Team Grootschalige Opsporing) tel. 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.


-----------------------
22 november 2011
053 - 455 5588


---- --