Persbericht

UNIT4 stelt Liesbeth Meester aan als productmanager HRM & Payroll software

Sliedrecht, 23 november 2011 - UNIT4 heeft Liesbeth Meester (38) aangesteld als productmanager HRM & Payroll software binnen het huidige productmanagementteam. Als fiscaal jurist zal ze betrokken zijn bij de doorontwikkeling van diverse softwareoplossingen voor HRM- en payrollprofessionals. Daarnaast zal ze haar kennis en ervaring inzetten voor communicatie met de doelgroep door het geven van trainingen en het publiceren van opinies over de praktische gevolgen van wijzigingen in wet- en regelgeving. Liesbeth Meester is afkomstig van PwC, waar ze (middel)grote organisaties heeft geadviseerd op het terrein van de loonheffingen.

Liesbeth Meester over haar nieuwe functie: "Fiscale wet- en regelgeving geven het vak van de HRM- en payrollprofessional bestaansrecht. Moderne software moet hierin meer dan alleen ondersteunen. Graag lever ik een bijdrage aan HRM- en payrollsoftware die gebruikers ook begeleidt bij het fiscaal volledig voldoen aan wet- en regelgeving. Software die de controletaak van de Belastingdienst overbodig maakt, heeft de toekomst."

Karel van der Heiden, directeur UNIT4 HR Solutions: "We zijn erg blij dat Liesbeth Meester onze organisatie komt versterken. Met haar halen we een schat aan kennis en ervaring binnen om nog meer een vakinhoudelijk adviseur te zijn dan enkel leverancier en implementatiepartner van onze HR- en payrollsoftware."