Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Zutphen - Politie zoekt getuigen van verkeersongeval      |
De politie onderzoekt een verkeersongeval dat dinsdagochtend 22 november plaatsvond op de rotonde bij de Leestensedreef/Kerkhofweg in Zutphen. Een 8-jarig jongentje uit Zutphen is daar met zijn fiets gevallen, nadat hij in aanrijding kwam met een onbekende automobiliste. De bestuurster is uiteindelijk doorgereden zonder haar identiteit kenbaar te maken. De politie wil graag in contact komen met deze automobiliste en getuigen van het ongeval.

Het jongetje was rond 08.15 uur samen met een groep kinderen op de fiets op weg naar school. Bij de rotonde kwam hij op onbekende wijze in aanrijding met een automobiliste in een grijze auto. Hierbij was de jongen van zijn fiets gevallen en liep daardoor onder andere een pijnlijke schaafwond op. De bestuurster zou wel even gestopt zijn, maar was uiteindelijk doorgereden zonder haar identiteit kenbaar te maken. De politie zoekt contact met deze automobiliste. Ook getuigen van het ongeval worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844.

2011164379

|     |Eerbeek - Bejaarde vrouw treft insluipster in woning       |
Een bejaarde inwoonster van Eerbeek kwam dinsdagmiddag 22 november in haar woning aan de Dr. Gunningstraat oog in oog te staan met een insluipster. De onbekende vrouw ging er bij het zien van de bewoonster snel vandoor.

De oudere vrouw hoorde tegen het einde van de middag gestommel op de bovenverdieping van haar woning. Toen zij poolshoogte ging nemen, zag zij een onbekende vrouw van de trap af komen. Deze koos eieren voor haar geld en nam de benen. Eenmaal buiten, verdween de onbekende vrouw samen met nog een andere vrouw die daar stond te wachten lopend richting de kerk. Voor zover bekend, is er geen sprake van buit. Beide vrouwen waren jonge vrouwen van zo'n 20 à 30 jaar en netjes gekleed. Men kon de woning binnenkomen, doordat de deur niet afgesloten was.

Waarschuwing

De politie waarschuwt regelmatig voor insluipingen. Wanneer je ergens anders in de woning bent, is het verstandig om je keukendeur op slot te hebben. Ditzelfde geldt voor het klussen in de tuin, wanneer je geen zicht op openstaande deuren of ramen hebt. Dieven hebben maar enkele seconden nodig om binnen hun slag te slaan.

2011164672

EINDE BERICHTEN
-----------------------
(

(


---- --