Ontdek met Expedia.nl het heden en verleden in Berlijn

Nieuwe campagne van Expedia.nl voor reizen naar Berlijn in de winter

AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)-- 20111123 --

Berlijn ontwikkelt zich in een razend tempo tot dé Europese hotspot. De clash van verleden en heden is overal zichtbaar. Nieuwe en oude monumenten staan naast elkaar, alsook theaters met uiteenlopend horeca-aanbod en culturele uitspattingen naast een 'booming nightlife'. Expedia, het grootste online reisbureau ter wereld, geeft hierom een aantal tips voor bezoekers. Consumenten die bovendien voor 27 november een vlucht en hotel boeken, krijgen tot veertig procent korting op hun reservering.

Berlijn is een stad om in elk seizoen van het jaar te bezoeken. Voor degene die voor het eerst gaat, biedt de stad veel kenmerkende bezienswaardigheden. De samenkomst van oost en west is overal zichtbaar: denk aan Checkpoint Charlie, Kurfürstendamm en de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. Daarnaast zijn er veel grote theaters en hippe wijken met uiteenlopend publiek. Bovendien is Berlijn hard bezig om naast Techno ook nummer één te worden op clubgebied. Naast de vele highlights kun je ook heerlijk zwerven door deze miljoenen stad. Voor reizigers die op loopafstand van de meest belangrijke bezienswaardigheden willen verblijven, geeft Expedia.nl de afstanden tussen het hotel naar keuze en de bezienswaardigheden op een overzichtskaart weer.

Op de YouTube Channel van Expedia is er ook een video te zien waarin twee vrienden pingpongend gaan door de straten van Berlijn. De mannen laten verschillende hotspots zien en eindigen in een bar waar men ping pongt met een biertje in de hand.

----

Over Expedia Inc

Expedia Inc. is het grootste online reisbureau ter wereld en het moederbedrijf van een aantal wereldwijde marktleiders op het gebied van privé- en zakenreizen. Samen met de merken - Expedia.com ®, Hotels.com ®, Hotwire ®, Egencia ™, TripAdvisor ®, Expedia Local Expert ™, Classic Vacations ® en eLong ™ - is Expedia Inc. actief in meer dan 40 landen met vestigingen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific. Sinds augustus 2005 is Expedia Inc. beursgenoteerd aan de Nasdaq in de VS.

Over Expedia.nl

Expedia.nl biedt zowel zakenreizigers als vakantiegangers informatie die zij nodig hebben om eenvoudig een reis te zoeken, plannen en boeken. Reizigers kunnen elk moment van de dag de beschikbaarheid van vluchten, hotels, autohuur en lastminute aanbiedingen opvragen, het aanbod vergelijken en boeken.

CONTACT:
Whizpr
Marieke Fennis of Rinske van den Bos
Tel. 0317 410 483

E-mail: expedia(at)whizpr.nl