MIJNuitvaartmagazine.nl start met inschrijving digitale editie 2012


AMSTERDAM, 20111123 -- In deze unieke online uitvaart vraagbaak welke vanaf 1 januari 2012 aanstaande één jaar lang als vaste blader-editie op de homepage van de nieuws- en informatie website www.mijnuitvaartmagazine.nl zal staan, vinden in uitvaart geïnteresseerde lezers gerichte informatie van uitvaart ondernemers en leveranciers. Aangevuld met interessante artikelen, uitvaartnieuws en vakgerichte informatie.

Wij geloven in ‘internet-informatiezoekers’. “Fysieke uitgaven zijn vaak erg mooi maar komen volgens haar beleving niet altijd bij de juiste personen terecht. Bovendien is informatie vaak verouderd, onjuist of onafhankelijk. Meestal gaat er ook een abonnement of inschrijving aan vooraf en soms beslist de uitgever alvast voor u wie uw betaalde informatie gaat ontvangen. U mist dan waarschijnlijk een belangrijk deel van uw potentieel die nog waarschijnlijker ook het internet afspeurt op zoek naar ‘dezelfde’ informatie. Wij denken om die reden meer andersom en laten geïnteresseerden liever middels een vooropgesteld marketingplan -gericht naar onze website toe komen. 
 
Met deze speciale jaarlijkse ‘online editie’ van MIJN uitvaart magazine creëren wij als ervaren internetuitgever een soort vaste identiteit als onafhankelijk nieuws -en vraagbaak medium op uitvaartgebied. ”Aldus de uitgever!


www.mijnuitvaartmagazine.nl is een initiatief van MediaMix Publishing. 
 





Ingezonden persbericht