Gemeente Utrecht


Slim Utrecht in met de P+R-app

De gemeente Utrecht heeft een app ontwikkeld voor P+R Utrecht. Met de Slim Utrecht in-app vindt u snel en gemakkelijk de kortste weg naar één van de locaties van P+R Utrecht. Wethouder Lintmeijer: "Met deze app ga je slim Utrecht in! Geen drukte, parkeerstress of hoge parkeertarieven. U vindt een P+R via de app en parkeert uw auto daar. Vanaf hier reist u snel, gemakkelijk én voordelig met bus, tram of OV fiets naar de binnenstad."

De app is een handvat en advies op maat voor gebruikers om op een makkelijke manier een bezoek aan Utrecht te plannen via een P+R. Waar u ook bent, de app bepaalt uw dichtstbijzijnde P+R locatie, de kortste route hier naartoe en adviseert u over het OV-gebruik. In de app vindt u verder handige informatie over het gebruik van de vier locaties van P+R Utrecht: P+R Westraven, P+R Papendorp, P+R Muziektheater en P+R Veemarkt. De app is te gebruiken op de mobiele apparaten van Apple.

Kaartjes en tarieven P+R Utrecht

Op straat parkeren in de binnenstad van Utrecht kost u ¤ 4,18 perr uur. Met een combikaartje voor één van de Utrechtse P+R-locaties kunt u voor ¤ 4,- een hele dag parkeren. Daarvoor kunt u ook nog met vijf personen comfortabel per bus of sneltram naar het centrum van Utrecht en weer terug naar uw auto.

Meer info

De app is te downloaden op http://itunes.apple.com/nl/app/slim-utrecht-in/id462161536?mt=8&ls=1 en meer informatie over P+R Utrecht staat op www.slimutrechtin.nl.




Gemeente Utrecht