Ingezonden persbericht


Persbericht
Hilversum, 23 november 2011

Al ruim 156 ingezonden concertregistraties van
THE QUEEN EXPERIENCE
Concertbezoekers maakten met mobiele telefoons eigen concertregistratie

Afgelopen vrijdag genoten ruim 30.000 concertbezoekers in het GelreDome van THE QUEEN EXPERIENCE, het allergrootste eerbetoon in Nederland voor de band Queen en Freddie Mercury, die morgen exact 20 jaar geleden overleden is. Producent EJB Entertainment riep voorafgaand aan het concert alle bezoekers op om met hun mobiele telefoons video's van het concert te maken, die ze konden uploaden via www.tqe-gelredome.nl. Met alle ingezonden video's is zo een unieke chronologische concertregistratie ontstaan die door de vele bezoekers zelf was gemaakt. Inmiddels zijn al ruim 156 video's ingezonden!

Op www.tqe-gelredome.nl zijn alle tot op heden binnengekomen video's te bekijken; de linkerfilmrol bevat de video's in chronologische volgorde, waarmee een unieke concertregistratie ontstaat, die door de bezoekers zelf is gecreëerd. Uit alle ingestuurde video's wordt een winnaar gekozen die een weekend naar Londen voor 2 personen, inclusief een theaterbezoek wint.

Joseph Clark, ster van de show, is trots op dit bijzondere initiatief, "The Queen Experience heeft veel los gemaakt bij mensen, die nog één keer in deze grootse setting konden genieten van alle hits van Queen en Freddie Mercury. Deze emotie wilden we delen met anderen, dus kwamen we met het idee om bezoekers hun interpretatie van de show in te sturen. Door alle video's in chronologische volgorde te zetten creëerden we op deze manier een hele persoonlijke, door de bezoekers zelf gemaakte, concertregistratie. Dit unieke platform is er niet alleen voor de bezoekers die willen nagenieten, maar ook liefhebbers van de muziek die geen kaart voor de show hebben kunnen bemachtigen".

The Queen Experience
In navolging op de overweldigende belangstelling voor The Queen Experience krijgt de show in december een vervolg met een reeks unieke theaterconcerten. The Queen Experience - het theaterconcert is van 14 tot en met 30 december te zien in RAI Theater Amsterdam en WFCC Theater Den Haag.

Dit unieke concertregistratie platform is een gezamenlijke ontwikkeling van EJB Entertainment en Do-It Online.

Noot voor redacties



Ingezonden persbericht