Sinterklaas en Amerigo beklimmen het dak van Science Center NEMO


Ieder jaar is het weer even wennen: de glibberige daken in Nederland. Daarom komen Sinterklaas, zijn Zwarte Pieten en Amerigo op woensdag 23 november aanstaande naar het dak van NEMO om de klimtechniek van het daklopen te oefenen.

Amsterdam, 20111114 -- Sinterklaas, Amerigo, Paardenpiet, Muziekpieten en vele andere Pieten zullen aanwezig zijn net zoals de enige echte Pakjesauto 5 van Sinterklaas. Kom jij Sinterklaas, Amerigo en natuurlijk zijn Zwarte Pieten aanmoedigen? Zorg dan dat je op 23 november om 14.30 uur op het dak van NEMO bent, de toegang is gratis. Misschien krijg jij wel de kans om Sinterklaas een vraag te stellen. Na afloop van het Sinterklaasfeest op het dak, kun je gratis NEMO bezoeken waar de Zwarte Pieten een chaos veroorzaken in de Kettingreactie, een voorstelling over oorzaak en gevolg.

Het Programma

14:30 uur Kinderen en ouders verzamelen op het dak van NEMO met warme chocolademelk.

15:00 uur  Sinterklaas en zijn paard Amerigo beklimmen het dak van NEMO. Kinderen kunnen hen aanmoedigen en Sinterklaas beantwoordt vragen van de kinderen.

15:30 uur Sinterklaas en zijn paard Amerigo gaan met de lift naar beneden. Sinterklaas vertrekt met de Pakjesauto 5 en Paardenpiet gaat met Amerigo naar de stal.

15:45 uur Gratis bezoek aan science center NEMO, tot sluitingstijd (17.00 uur).

16:00 uur Kettingreactie voorstelling met Zwarte Pieten