Ingezonden persbericht


Live debat tussen Republikeinse presidentskandidaten op woensdagochtend 23 november, 02.00 - 04.00 uur

GOP NATIONAL SECURITY AND FOREIGN POLICY DEBATE

Aanstaande woensdagochtend wordt in de historische DAR Constitution Hall in Washington een debat gehouden tussen de presidentskandidaten van de Republikeinse partij. Dit debat wordt geleid door CNN's politiek analist Wolf Blitzer. De Republikeinse kandidaten zullen de gelegenheid krijgen om zich uit te spreken over de twee meest actuele onderwerpen op dit moment: de nationale veiligheid en het buitenlands beleid. Het debat wordt georganiseerd door CNN, in samenwerking met The Heritage Foundation en het American Enterprise Institute.

Uitzending GOP National Security and Foreign Policy Debate: Woensdag 23 november 02.00 - 04.00 uur (in de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 november)

CNN

CNN International is de wereldwijde 24-uurs nieuwszender die naast internationaal en Europees nieuws ook uitgebreid bericht over het zakenleven, lifestyle, sport en entertainment. CNN biedt het nieuws aan via televisie, satelliet, internet en mobiele telefoons/handhelds. CNN is beschikbaar op alle continenten in 200 landen en in zeven verschillende talen.

Noot voor de redactie (