Universiteit van Tilburg



Mastervoorlichtingsavond

Op donderdag 24 november 2011 organiseert Tilburg University een mastervoorlichtingsavond. Deze voorlichtingsavond is bedoeld voor zowel studenten met een hbo-bachelor als studenten met een wo-bachelor van Tilburg University of een andere universiteit die interesse hebben in het masterprogramma van Tilburg University.

Om deel te kunnen nemen aan het programma, dien je je vooraf te registreren
.

Aankomst

Vanaf 16.30 uur kun je je melden bij de faculteit die je bezoekt. Hier heten we je van harte welkom met koffie en thee.

Voorlichtingsrondes

Vanaf 17.00 uur kun je diverse voorlichtingspresentaties bijwonen. De presentaties vinden verspreid over vier voorlichtingsrondes plaats. Sommige voorlichtingspresentaties worden twee keer aangeboden.

De premastervoorlichtingen zijn er speciaal voor hbo-studenten en andere geĂŻnteresseerden in een premaster. Je krijgt hier informatie over Tilburg University, de premasterprogramma's, instroommogelijkheden en het verschil tussen universiteit en hbo.
Tijdens de mastervoorlichtingen wordt dieper ingegaan op de inhoud van de betreffende masteropleiding.

Informatiemarkt

Van 18.45 tot 19.45 uur is er een uitgebreide informatiemarkt per faculteit. Op iedere informatiemarkt zijn studieadviseurs en studenten van de betreffende masteropleidingen aanwezig om je vragen te beantwoorden. Bovendien kun je een kijkje nemen in het studiemateriaal van de master van jouw voorkeur.

En verder...

Gedurende de hele avond is er in de verschillende gebouwen waar de voorlichtingen plaats vinden koffie en thee verkrijgbaar. Tijdens de pauze (tussen 18.45 en 19.45 uur) worden hier ook broodjes geserveerd.