Gemeente Bergen op Zoom


Zelf bepalen hoe u wilt wonen in de Markiezaten

Bij SIR-55 bepaalt u zelf hoe ú wilt wonen! Stichting SIR-55 is een consumentenorganisatie, opgericht om aan de woonwensen van de medioren (50-70 jaar) en senioren tegemoet te komen. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap is hierbij het sleutelwoord.

Wilt u in plan De Markiezaten uw woonwens realiseren? Dat kan!

Speciaal voor u wordt door de Gemeente Bergen op Zoom, Rabobank Het Markiezaat en SIR-55 een informatieavond georganiseerd op donderdag 24 november.

De bijeenkomst vindt plaats in de foyer en het auditorium van de Rabobank (Jacob Obrechtlaan 1) in Bergen op Zoom.

Programma

19.00 uur Ontvangst

19.30 uur Start informatieavond

21.30 uur Afsluiting met een hapje en drankje

Aanmelden?

Aanmelden voor deze informatieavond kan via e-mail: info@sir-55.nl of telefonisch: 040-242 32 23.

Stichting SIR-55

Stichting Initiatieven Realisatie 55+ Woningbouw zet zich al ruim 20 jaar in om op een consumentgestuurde wijze woningen te realiseren. Kern van deze organisatie zijn (groepen) medioren en senioren die zelf invloed willen uitoefenen en verantwoordelijkheid willen nemen bij de ontwikkeling van hun toekomstige woning. Hierbij kunt u denken aan wensen en ervaringen op het gebied van toegankelijkheid, omgeving, bruikbaarheid, veiligheid en comfort.

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Bij Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) bent u, samen met uw toekomstige buren, opdrachtgever van het project. Samen bepaalt u de uitstraling van uw toekomstige woning. Over de indeling van uw woning beslist u uiteraard zelf, in overleg met de architect. Gedurende het hele ontwikkelproces heeft u invloed op het eindresultaat. Omdat u alle besluiten neemt, houdt u alle kosten zelf in de hand. U bouwt namelijk tegen kostprijs.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst, SIR-55 en CPO, bezoek de website van SIR-55.