Gemeente Coevorden

E-Bike informatiedag voor Senioren

dinsdag 8 november 2011

De Fietsersbond organiseert met ondersteuning van de gemeente Coevorden en de provincie Drenthe een E-bike informatiedag voor senioren. De informatiedag is bedoeld voor senioren in de leeftijd van circa 60 tot 80 jaar die kennis willen maken met de elektrische fiets. Deelname aan de informatiedag is gratis.

Programma
De informatiedag wordt gehouden op zaterdag 24 november in Zaal De Loo, Looweg 38 in Coevorden. U komt op uw eigen (gewone) fiets naar de cursuslocatie. Na ontvangst geeft de Fietsersbond een presentatie over de E-bike en over (nieuwe) verkeersregels. Daarna volgt een demonstratie van elektrische fietsen en keurt een fietsenmaker uw fiets.
Na de lunch wordt uw fietsvaardigheid getest op de E-bike en volgt een korte fietstocht door Coevorden. De ervaring leert dat deze cursusdag leerzaam, interessant en gezellig is. Bij de afsluiting van de dag krijgt u een certificaat.

Opgave
U kunt zich tot 17 november 2011 aanmelden. U ontvangt een paar dagen na de sluitingsdatum een bevestiging van uw deelname. Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan!
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar
fietsparcours@fietsersbond.nl
of een briefje voorzien met uw gegevens naar:Fietsersbond, Hofmark 155, 1355 HL Almere.