Gemeente Den Haag

Themabijeenkomst meisjes- en vrouwenvoetbal

Op donderdag 24 november 2011 wordt in het ADO stadion de EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal tegen Kroatië gespeeld. Voorafgaand hieraan organiseert de KNVB District West II een themabijeenkomst over vrouwenvoetbal.
meisjes spelen voetbal

Gratis toegang

Het centrale thema van de bijeenkomst is: "Het ontwikkelen van aantrekkelijk voetbalaanbod voor meisjes en vrouwen binnen de vereniging". De bijeenkomst is inclusief een diner en vrij toegang tot de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Kroatië.

Themabijeenkomst

Meisjes- en vrouwenvoetbal is populair en zit al jaren in de lift. Het aantal voetballende meisjes en vrouwen is de afgelopen 10 jaar zelfs meer dan verdubbeld. De KNVB signaleert een toegenomen vraag van verenigingen over het borgen van vrouwenvoetbal binnen de vereniging. Na een plenaire sessie heeft iedere deelnemer de keuze uit één van de drie workshops.

Workshops

Onder professionele begeleiding van medewerkers van het KNVB District West II kunnen de deelnemers kiezen uit de volgende onderwerpen:
* Workshop Ondersteuning Clubbesturen

* Workshop Wedstrijdzaken

* Workshop Voetbaltechnische Zaken

Programma

14:30 uur: Stadion open

15:00 uur: Start plenaire sessie

15:30 uur: Workshop

16.30 uur: Pauze

16.45 uur: Vervolg workshop

17:30 uur: Afsluiting

18:00 uur: Diner

19:30 uur: Start wedstrijd NL - Kroatië

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via de website www.inschrijven.knvb.nl

Vul hierbij het volgende in:

* District: West II

* Type: themabijeenkomst

* Categorie: verenigingen

* Subcategorie: Bijeenkomst meisjes- en vrouwenvoetbal

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Looren de Jong op 010 286 21 95 en/of via West2-marketing@knvb.nl.