Gemeente Heeze-Leende


Bereikbaarheid gemeentehuis op 24 & 25 en 29 & 30 november

Momenteel wordt de publiekshal van het gemeentehuis verbouwd in verband met de realisatie van een klantcontactcentrum. Op maandag 7 november werd het eerste gedeelte van de verbouwing van de hal opgeleverd en in gebruik genomen. Het gemeentehuis is nu opnieuw via de hoofdingang te bereiken. De komende weken vinden de werkzaamheden plaats aan het andere gedeelte van de hal. Dit zal toch nog enige overlast met zich meebrengen.

Voor bepaalde werkzaamheden verwachten wij dat er sprake zal zijn van ernstige overlast. Om die reden is besloten om het gemeentehuis op donderdag 24 november en vrijdag 25 november a.s. volledig te sluiten. Tijdens die dagen is er ook geen gelegenheid om stukken die ter inzage liggen te bekijken. Alle stukken zijn digitaal raadpleegbaar via onze website www.heeze-leende.nl.

Op dinsdag 29 november en woensdag 30 november a.s. zullen alleen onze publieksbalies gesloten zijn. Het gemeentehuis zelf is dan gewoon open.

Heeft u dringende vragen? U kunt tijdens bovenvermelde dagen nog steeds telefonisch contact met ons opnemen via het algemene nummer (040) 2241 400 en een afspraak maken.

Onze excuses voor de overlast. Wij danken u alvast voor het begrip.