Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

Sportpark de Eendracht

---

Opening Buitenschoolse Opvang op Sportpark de Eendracht

16 november 2011

Donderdag 24 november wordt Buitenschoolse Opvang Het Groeiveld feestelijk geopend door stadsdeelwethouder Ronald Mauer (Sport) en Magda Heijtel (Impuls). Het Groeiveld is sinds 1 november gevestigd op sportpark De Eendracht.

Buiteschoolse Opvang Het Groeiveld is een van de eerste BSO's in Amsterdam met het themaprofiel 'actief': de kinderen doen veel aan sport, spel en bewegen. Hierbij wordt intensief samengewerkt met verschillende sportverenigingen.

Buitenruimte

Het Groeiveld biedt ruimte aan bijna veertig kinderen én heeft een ruime eigen buitenruimte van 1000 m2. De kinderen komen grotendeels van de dichtbij gelegen basisscholen 't Koggeschip, de Pieter Jelles Troelstraschool, de Timotheusschool en de Goeman Borgesiusschool.

Ontwikkeling

Stadsdeel Nieuw-West en Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling ontwikkelen Sportpark Eendracht tot een eigentijds, ondernemend sportpark, waar de sportfaciliteiten door vele mensen en op vele manieren gebruikt kunnen worden. De komst van BSO Het Groeiveld past goed binnen deze ontwikkeling. Het stadsdeel en Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling zijn dan ook erg blij met de komst van Het Groeiveld.

Meer kinderen welkom

Op Het Groeiveld is nog ruimte voor sportieve kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met impuls: tel 020 515 88 88, http://www.impuls.nl/
---