ProRail

Persbericht

22-11-2011

Informatiebijeenkomst Arkel over MerwedeLingelijn

Aanstaande donderdag, 24 november, is er een informatiebijeenkomst over de MerwedeLingelijn voor bewoners en ondernemers in Arkel. De avond wordt gehouden in zalencentrum Odina, Prinses Marijkestraat 2. Iedereen is welkom.

Nieuwe stations

De projectwerkzaamheden van ProRail aan de MerwedeLingelijn en ook in Arkel, zijn in een vergevorderd stadium. Ook elders langs de spoorlijn zijn flinke stappen gemaakt. Er zijn nieuwe stations bijgebouwd en inhaalsporen aangelegd. De komende jaren krijgen ook Gorinchem en Leerdam er nog een station bij. Hoogste tijd om ook de bevolking van Arkel uitgebreid bij te praten over de MerwedeLingelijn.

Informatie

De Gemeente Giessenlanden, provincie Zuid-Holland, MerwedeLingelijn Beheer BV, ProRail en Arriva nodigen daarom graag alle Arkelaren uit voor een informatieve bijeenkomst op donderdag 24 november. Op deze avond krijgen bezoekers informatie over de vernieuwde MerwedeLingelijn in het algemeen, de werkzaamheden, en kunnen kaarten en tekeningen worden bekeken. Ook is er een toelichting op het project Sociale Veiligheid.

Koffie en thee

De inloop met koffie en thee is van 19.00 - 19.30 uur. We starten om 19.30 uur. De avond eindigt na een formeel en informeel gedeelte, om 21.30 uur.

[s?pers.persberichten.actueel.regionaal.informatiebijeenkomstarkeloverm erwedelingelijn&category=Regionaal]