Gemeente Woudrichem

NIEUWS

Opening centrum Almkerk donderdag 24 november 2011

Het centrum van Almkerk is het laatste jaar flink op de schop geweest om het aan te passen aan de wensen van klanten en ondernemers en aan de eisen van deze tijd. De winkeliers en de gemeente hebben deze klus samen opgepakt om de dorpskern zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Zo is de verlichting verbeterd, er zijn ondergrondse afvalcontainers gekomen, en nieuw groen is aangeplant. Bovendien zijn er meer dan dertig parkeerplaatsen bijgekomen waardoor de verkeersveiligheid verbeterd is. Met dank aan de aannemer zijn de winkels steeds goed bereikbaar gebleven ondanks alle verbouwingen.

Nu is het werk (bijna) klaar en wordt het nieuwe centrum geopend. De winkeliers en medici uit het centrum van Almkerk en de gemeente Woudrichem heten de inwoners van Almkerk van harte welkom, op donderdag 24 november om 16.00 uur aan de Voorstraat 2. De opening duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Tijdens de opening zullen wethouder de Peuter en de heer Groen een woordje doen. Daarna worden de ondergrondse containers op spectaculaire wijze in gebruik genomen. Verder is er een springkussen voor de kinderen en koffie met iets lekkers voor de liefhebbers. Kortom reden genoeg om even een kijkje te komen nemen.