Gemeente Dirksland


Brandstofdiefstallen op Goeree-Overflakkee

De laatste maanden is er op Goeree-Overflakkee een stijging te zien van het aantal brandstofdiefstallen uit personenautoâs. De politie vraagt u om alert te zijn.

Bij een brandstofdiefstal forceren de daders de afsluitklep van de tankopening.

De politie vraagt u om extra alert te zijn. Betrapt u iemand op heterdaad, of gedraagt iemand zich verdacht rondom een auto? Bel dan direct het alarmnummer 112. Onthoud de locatie en de looprichting van de dader. Een goed signalement helpt de politie bij het vinden van de dader(s).

Bent u onverhoopt slachtoffer geworden van brandstofdiefstal, dan is het belangrijk dat u aangifte doet. Bel daarvoor eerst met 0900-8844 (lokaal tarief). Daar hoort u op welke manier er aangifte gedaan kan worden. Uw aangifte wordt gebruikt om een concreet beeld te krijgen van de situatie. Daar kan de politie vervolgens actief op inspelen. Het kan aanleiding zijn om in een specifieke buurt of op bepaalde tijdstippen vaker te surveilleren of nader onderzoek te doen.

Als u meer informatie heeft omtrent brandstofdiefstal, dan verzoekt de politie u om contact op te nemen via 0900-8844. Indien u anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Â