Besured biedt voordeligste zorgverzekering van Nederland

Persbericht van Besured

Nieuw label voor studenten en young professionals voor 89,90 euro per maand

Besured biedt voordeligste zorgverzekering van Nederland

Nederland is een nieuw zorglabel rijker, genaamd Besured. Besured is een samenwerking tussen verzekeringsaanbieder National Academic en studentenuitzendbureau Studentenwerk. "We wilden iets extra's bieden voor de studenten die bij ons aangesloten zijn", zegt Rogier Thewessen van Studentenwerk. Met 89,90 euro per maand is Besured de enige partij in Nederland die een zorgverzekering aanbiedt voor onder de 90 euro zonder een extra eigen risico. Bovendien kent de zorgverzekering van Besured geen beperkingen.

"Je ziet dat steeds meer verzekeraars de service beperken die zij aan de klant bieden. De Nederlandse overheid heeft gezegd dat de dekking van de basisverzekering overal in Nederland gelijk moet zijn. Maar de overheid heeft niets gezegd over de service. Daar maken veel verzekeraars gebruik van", zegt Laurens Geysendorpher, directeur National Academic en woordvoerder voor Besured.

Bij alle ziekenhuizen terecht
Geysendorpher doelt hiermee op de beperkingen die andere verzekeraars doorvoeren in hun beleid, zoals het aantal ziekenhuizen waar de patiënt terecht kan. Bij Besured kunnen verzekerden, anders dan bij de andere jongerenverzekeraars, bij elk ziekenhuis in Nederland terecht.

Geen andere beperkingen
Een ander verschil met de prijsvechtende verzekeraars, is dat Besured wél bereikt kan worden via een normaal telefoonnummer (geen 0900-nummer dus), geen extra risico hanteert en jongeren terechtkunnen bij de apotheek op de hoek. Besured werkt dus niet via een internetapotheek.

Aanvullende verzekering sluit goed aan
Besured heeft één aanvullende verzekering en één tandartsverzekering. "Dit sluit goed aan bij onze studentengroep. Niet teveel gedoe of keuzes. Gewoon makkelijk en compleet", zegt Rogier Thewessen van Studentenwerk. Naast 'bekende' aanvullingen op fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen, heeft de studentenverzekering enkele specifieke studentendekkingen opgenomen.

Aandacht voor Besured
Studenten van Besured ontvangen deze week een oranje envelop waarin Besured zich persoonlijk aan hen voorstelt. Verder zijn uitingen van Besured te zien op hogescholen, universiteiten, in studentencafés en op internet.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.besured.nl
Bijlage:
* persbericht lancering besuredpdf




Razende Robot Reporter