Claire Lurvink financieel directeur bij De Lotto

Persbericht van De Lotto

Met ingang van 1 december 2011 heeft De Lotto Claire Lurvink aangesteld als financieel directeur. Lurvink (36) zal in haar nieuwe functie leidinggeven aan de afdeling Financiën en verantwoordelijk zijn voor alle financiële activiteiten, audit, inkoop en informatiemanagement. Daarnaast is zij medeverantwoordelijk voor het beleid en het vaststellen en realiseren van de financieel-economische doelen van De Lotto.

Claire Lurvink was laatstelijk werkzaam als Finance Director Ice Cream and Beverages bij Unilever Benelux. Hiervoor heeft zij verschillende andere posities bekleed binnen Unilever, waaronder Finance Manager Wasmiddelen en Wasverzachters Europa in Groot Brittannië.

Over De Lotto
De Lotto is een kansspelorganisatie opgericht in 1961. De Lotto wil op maatschappelijk verantwoorde wijze, middels haar kansspelproducten Lotto, Toto, Krasloten en Lucky Day, consumenten laten bijdragen aan de ontwikkeling van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid in Nederland. Na aftrek van het prijzengeld worden de opbrengsten van De Lotto afgedragen aan de beneficianten NOC NSF en ALN welke het verdelen over de goede doelen.
Sinds de oprichting in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Aan overige goede doelen waaronder het Prins Bernhard Cultuurfonds, Oranje Fonds, Skanfonds, Veteranenfonds en 14 volksgezondheidsfondsen is sinds de oprichting circa 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter