IG Markets biedt masterclasses verstandig beleggen aan op Dag van de Belegger

Persbericht van PR Newswire

AMSTERDAM, November 24, 2011 /PRNewswire/ --

IG Markets, wereldwijd toonaangevend aanbieder van financiële derivaten, zal beleggers tijdens de Dag van de Belegger uitgebreid informeren over hoe men in deze lastige markten kan beleggen. Daarbij verloot IG Markets Nederland bij haar stand in de RAI Amsterdam een aantal iPods en iPads.

Beleggers kunnen zowel op vrijdag 25 november als zaterdag 26 november sessies bijwonen van Barry van der Laan, hoofd van IG Markets Nederland. Zij worden daar bijgepraat over hoe je verstandig kan beleggen met behulp van technische analyse, hoe technische analyse en het beleggen in CFD's (Contract for Difference) samen gebruikt kunnen worden en over de voordelen van CFD's ten opzichte van vergelijkbare producten zoals Turbo's en Sprinters.

IG Markets zal tijdens het tweedaagse evenement, georganiseerd door de Vereniging van Effectenbezitters (VEB), met een grote stand aanwezig zijn in de RAI. Experts van IG Markets zijn aanwezig om informatie te geven over het beleggen in CFD's en het prijswinnende en zeer snelle handelsplatform van IG Markets.

Bovendien worden er bij de stand iPods en iPads verloot onder diegene die een gratis demo-account openen. De gelukkigen die een iPad mee naar huis nemen kunnen met de gratis app van IG Markets direct realtime handelen via de iPad met het IG Markets platform.

Alle informatie over het evenement: http://www.dagvandebelegger.nl

Het programma van Barry van der Laan:

Vrijdag om 12.45: CFD's en Technische Analyse

Zaterdag om 11.45: De voordelen van CFD's ten opzichte van Turbo's/Sprinters

Zaterdag om 14.45: Verstandig beleggen met behulp van Technische Analyse

IG Markets IG Markets is onderdeel van de IG Group, die is opgericht in 1974 en genoteerd aan FTSE 250 van de London Stock Exchange. Het Britse bedrijf heeft ruim 160.000 klanten in meer dan vijftien landen, en biedt derivaten aan op meer dan tienduizend verschillende onderliggende waarden. Kijk voor meer informatie op http://www.igmarkets.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Heleen de Graaf, Stampa Communications - +31(0)20-404-2630/ +31(0 )6-2295-8254 http://www.stampacommunications.com twitter.com/stampapr

IG Markets

CONTACT: .