Gemeente Noordwijkerhout


De Meerlanden looft prijs uit voor beste idee afvalvermindering

24 november 2011

Een gemiddeld huishouden produceert vierhonderd kilo afval per jaar. En dat is veel. Samen kunnen we proberen de hoeveelheid afval te verminderen. Afvalverwerkingsbedrijf De Meerlanden roept bewoners van Noordwijkerhout op om in het kader van de Europese Week van de Afvalvermindering mee te doen met de prijsvraag: "Hoe kunnen we de afvalberg verkleinen?'' Aan het einde van deze week, die van 19 tot en met 27 november loopt en wordt georganiseerd door de NVRD, publiceert De Meerlanden op haar website de beste ideeën. Het beste idee wordt beloond: De Meerlanden betaalt uw afvalstoffenheffing over 2011 terug.

Om mee te doen met deze prijsvraag, kan iedereen zijn of haar idee insturen via www.meerlanden.nl. Diegene met het beste idee krijgt een prijs: De Meerlanden betaalt uw afvalstoffenheffing terug over het jaar 2011. De ideeën kunnen vanaf 19 november tot en met 27 november 2011 ingezonden worden. De prijswinnaar wordt een week later bekend gemaakt.

Over De Meerlanden

De Meerlanden werkt samen met gemeenten en bewoners aan een schone en duurzame leef- en werkomgeving. Dit doet De Meerlanden door uw buurt schoon, heel en veilig te houden en door uw afval innovatief in te zamelen en te verwerken. Dat levert grondstoffen en energie op.