Bruna introduceert mobiele website

Persbericht van Bruna BV

Houten, 24 november 2011 - Bruna heeft de laatste periode hard gewerkt aan haar mobiele website en is dan ook trots deze vandaag te presenteren.

"De lancering van deze website is volledig in lijn met de multichannelstrategie" aldus Johan Westerbeek (commercieel directeur) "de mobiele site biedt een basis voor uitbouw van communicatie en interactie met consumenten via mobiel internet in de toekomst. Met deze mobiele site zijn wij overal en op elk tijdstip bereikbaar voor onze klanten".

Op de mobiele site van Bruna kan de consument de gehele Bruna boekencollectie doorzoeken, de dichtstbijzijnde winkel vinden en natuurlijk ook direct bestellen of grote titels reserveren. Bruna presenteert hier tevens de Bruna Boeken Top 10, een speciale Cadeau Top 10 en men kan hier de folder bekijken.

De consument kan zijn of haar wensenlijstje mobiel aanmaken, een reeds aangemaakt wensenlijstje bekijken en zijn/haar lijstje openbaar maken. Anderen kunnen een gemaakt lijstje opzoeken en een boek bestellen en kan ook meteen zien of een boek al is besteld zodat cadeaus niet twee keer worden gekocht.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://m.bruna.nl



Razende Robot Reporter