Ingezonden persbericht


Persbericht

Bekende namen op Margriet Winter Fair

Hoofddorp, 16-11-2011 - Van vrijdag 18 t/m donderdag 24 november gaan de feestdagen van start op Margriet Winter Fair in Jaarbeurs Utrecht. Met workshops, modeshows en ruim driehonderd winkeltjes om lekker te shoppen. Ook dit jaar geven bekende artiesten, auteurs en Margrietcolumnisten weer acte de présence. En dat alles in een feestelijk winters decor.

LA The Voices, Danny de Munk, Ricky Koolen, Edsilia Rombley, Mike Boddé, Jan Smit, Abel, Lange Frans en Jeroen van der Boom - het is nog maar een kleine ggreep uit de vele artiesten die voor entertainment zorgen tijdens dit winterfeest in het Margriet Theater.

Auteurs en columnisten
In Villa Margriet worden bekende auteurs geïnterviewd, onder wie Esther Verhoef (winnares van de NS Publieksprijs), Sylvia Witteman, Kasper van Kooten, Arie Boomsma, Bastiaan Ragas en Yvonne Kroonenberg. En Margriet hoofdredacteur Leontine van den Bos interviewt er Margrietcolumnisten als Annette Heffels, Gerrit de Jager en Marjan van den Berg.

10.000 workshopplekken
Margriet Winter Fair biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan workshops. Bezoekers kunnen zelf iets creëren of zich laten inspireren op velerlei gebied. Er zijn maar liefst 10.000 workshopplekken op het gebied van beauty, zelfontplooiing en creativiteit. Duurzaamheid is een belangrijk thema bij creatieve workshops, hergebruik van bestaande materialen staat daar centraal.

Work4Women is er ook
Work4Women is het nieuwe initiatief van Margriet in samenwerking met Tempo-Team en heeft tot doel vrouwen weer aan het werk te helpen. Work4Women is ook aanwezig op Margriet Winter Fair. Op de stand kunnen vrouwen workshops volgen hoe kleur, stijl en een goede houding de eigen presentatie kunnen beïnvloeden tijdens een sollicitatiegesprek.

Een inspirerende week
Margriet Winter Fair vindt plaats van 18 t/m 24 november in Jaarbeurs Utrecht en is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Jaarlijks trekt het evenement zo'n 75.000 bezoekers. 'Margriet Winter Fair is de plek bij uitstek om hartje november alvast met elkaar in Sint- en kerstsfeer te komen. Het belooft weer een fantastisch inspirerende week te worden,' aldus hoofdredacteur van Margriet Leontine van den Bos.

Meer informatie en het volledige programma is te vinden op Margrietwinterfair.nl Sanoma Media Netherlands
Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, customer media, televisiezenders, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sinds 29 juli 2011 is Sanoma (67%) eigenaar van SBS Nederland, samen met partner Talpa (33%).

Het portfolio van Sanoma Media bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, Net5, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl, SBS 6, Startpagina.nl en Veronica magazine.

Sanoma Media is een grensverleggend mediahuis, dat met haar expertise, creativiteit en aansprekende content adverteerders de juiste context biedt om hun doelstelling te realiseren. Met de toevoeging televisie kan nog meer worden ingespeeld op de multimediale behoefte van de consument en de adverteerder. Meer informatie over Sanoma Media Netherlands vind je op www.sanomamedia.nl

Sanoma Media Netherlands B.V. maakt deel uit van de Sanoma Group, een veelzijdige mediaorganisatie die informatie, educatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in meer dan twintig landen.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomamediaNL


Noot voor redacties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (