Ingezonden persbericht


Rotterdam, 22 november 2011
Donderdag 24 november Infodag bij Zadkine

Zadkine organiseert donderdag 24 november een Infodag van 14.00 tot 17.00 uur. Leerlingen, decanen en hun ouders zijn van harte welkom op een van de 25 geopende locaties van Zadkine in Rotterdam, Hoogvliet, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Schoonhoven en Spijkenisse.

Tijdens de Infodag staan studenten, docenten en medewerkers van Zadkine klaar voor geinteresseerden. Iedereen kan binnenlopen om opleidingsinformatie mee te nemen, meer informatie over een opleiding in te winnen of een kijkje in de keuken te krijgen.

Kijk voor de geopende locaties en opleidingen op onze website www.zadkine.nl/infodag.

Studenten aan het woord
Naast de Infodag kunnen jongeren ook via de website een beeld krijgen van de diverse opleidingen. Dat kan dankzij het weblog volg.zadkine.nl. Het blog is voor potentiële mbo-studenten om hen te begeleiden naar de mbo-opleiding die echt bij hem of haar past. Op het weblog zijn vooral huidige mbo-studenten aan het woord om een realistisch beeld te schetsen van hun eigen opleiding. Ook geven zij tips voor het kiezen van een mbo-opleiding.

Potentiële studenten kunnen informatie zoeken, vragen stellen en zo meer te weten komen over mbo-opleidingen van Zadkine. Bezoekers vinden op het blog vooral filmpjes, foto's en interviews. EINDE PERSBERICHT