IKON

P E R S B E R I C H T
OBA Live op Radio 5
IKON
Donderdag 24 november 2011
19.00-20.00 uur

Talkshow met gasten, discussies en live muziek rechtstreeks vanuit de OBA (Openbare Bibliotheek) in Amsterdam. Presentatie: Mieke Spaans.

In OBA Live elke donderdag een gast met een eigenwijze visie op de toekomst. Hij of zij kiest nieuws, opiniestukken, onderzoek, etc. om zijn of haar visie te illustreren.

Donderdag 24 november de langetermijnvisie van GroenLinks Europarlementariër Bas Eickhout, nummer 18 in de 'Duurzame 100'. Hij verbaast zich over het gebrek aan aandacht voor de klimaattop in Durban en zijn ideaal is een Europese politieke unie.

Op de Zeepkist: Kleinkunstenaar HANNEKE . Ze maakt ook onderdeel uit van het cabaretduo Dames Voor Na Vieren, maar vanavond gaat ze, samen met gitarist Peter Sambros, in OBA Live voor zichzelf!

Volg ons ook op twitter: #obalive en Facebook!

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-20.00 uur, afwisselend verzorgd door IKON, NTR en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op: www.spirit24.nl http://www.spirit24.nl>

Neem voor meer informatie contact op met Mieke Spaans, eindredacteur OBA Live tel. 06-10962471 mieke.spaans@ikon.nl. U bent van harte welkom bij de live uitzending. Opgave vooraf is niet nodig.