Ingezonden persbericht


Ervaring chronisch energiegebrek en de SOE-MAC

24 november 2011

Al jaren lijd Godfried Scheijvens(45) aan een chronisch energiegebrek, dat ingrijpende gevolgen heeft voor zijn fysieke en geestelijke conditie.

Hij zegt: "Ik ben een maand geleden begonnen met het gebruik van de SOE-MAC tijdens de nacht. Al na een week voelde ik mij duidelijk fitter en energieker in de ochtend.

Gedurende de tweede week werd ik 's-ochtends vroeger wakker en had ik blijkbaar minder slaap nodig. Ik slaap veel beter en voel mij alerter.

Door de week daalt mijn energieniveau na vier uur 's-middags aanzienlijk. Ik ben moe, snel geïrriteerd en ik heb moeite om mij te concentreren. Gedurende het weekeinde als ik mijn SOE-MAC gebruik merk ik dat ik veel minder last heb van deze symptomen.

Toen ik met het gebruik van de SOE-MAC begon, was ik behoorlijk sceptisch. In de afgelopen weken heb ik ervaren dat ik mij daardoor veel en veel beter voel. "

De aanschafprijs van de SOE MAC is 559,00 euro inclusief BTW. Sinds kort bieden wij de mogelijkheid om het toestel te huren en om de aankoop in termijnen te voldoen.

Voor alle informatie over de SOE-MAC klikt u hier.

Wij maken graag tijd vrij om uw vragen te beantwoorden.