Ingezonden persbericht


Dimension Data wint Avaya 'Breakthrough Partner of the Year 2011'-award

Dimension Data Nederland levert belangrijke bijdrage aan winnen van prijs Barneveld, 24 november 2011 - Dimension Data is de winnaar van de 'EMEA Breakthrough of the Year 2011'-award die elk jaar door Avaya wordt uitgereikt. Avaya beloont Dimension Data met deze award voor zijn omzetgroei, grote technische expertise en groei binnen de belangrijkste Avaya-oplossingsgebieden. Daarnaast komen bedrijven in aanmerking voor de 'Breakthrough Partner of the Year'-award als zij hun activiteiten uitbreiden naar een nieuw land, verticale markt of nieuwe technologieën. Avaya, wereldwijd leverancier in communicatieoplossingen, software en services voor zakelijke omgevingen, reikt deze prijs jaarlijks uit aan partners in het Avaya Connect-partnerprogramma.

Dimension Data won deze EMEA-award onder andere op basis van grote Unified Communications-projecten bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en bij waterbedrijf Vitens. Jan Willem Dees, Managing Director van Dimension Data Nederland, nam de prijs persoonlijk in ontvangst tijdens het Avaya Connect-evenement dat onlangs in Berlijn plaatsvond.

"Het feit dat we zijn benoemd tot 'EMEA Breakthrough Partner 2011', onderstreept dat wij een belangrijke partner voor Avaya zijn. Daarnaast bevestigt het onze penetratie in EMEA-markten, waaronder de Nederlandse markt", zegt Jan Willem Dees van Dimension Data Nederland. "Avaya's klantgerichte businessmodel op basis van een partnernetwerk sluit goed aan bij het belang dat wij hechten aan een uitstekende klantervaring. Dit vertaalt zich in mooie projecten die wij onder andere in Nederland voor klanten mogen uitvoeren."

"Met deze prijs krijgt Dimension Data erkenning voor zijn kennis en expertise", zegt John van der Velden, Managing Director Avaya Nederland BV. "Onze partners zijn essentieel voor het succes van Avaya. De 'Breakthrough of the Year'-award is voor een partner die via een innovatief gebruik van bedrijfscommunicatie- en samenwerkingstechnologieën de bedrijfsvoering van klanten sterk heeft getransformeerd."

####

Over Avaya
Avaya is wereldwijd marktleider in oplossingen voor zakelijke samenwerking en communicatie. Het bedrijf levert Unified Communications, Contact Centers, dataoplossingen en gerelateerde services voor bedrijven van elke omvang over de gehele wereld. Voor meer informatie: www.avaya.com/nl. Over Dimension Data
Dimension Data plc., opgericht in 1983, is een leverancier van ICT-services en -oplossingen, die gebruikmaakt van zijn technologie-expertise, wereldwijde mogelijkheden voor service- en dienstverlening, en ondernemingskracht om de bedrijfsambities van zijn klanten waar te maken. Dimension Data is lid van de NTT Group. Meer informatie is beschikbaar op www.dimensiondata.com/nlwww.dimensiondata.com/nl.




Ingezonden persbericht