Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT Amsterdam, 24 november 2011

Bepaal de waarde van je bedrijf Advance Interactive lanceert uniek online platform voor Nederlandse ondernemers

Advance Interactive Media lanceert 24 november een uniek online platform waarop ondernemers in Nederland snel en eenvoudig een concrete waardebepaling van hun bedrijf krijgen.

Waarde van je Bedrijf `Waarde van je Bedrijf' is een nieuw, onafhankelijk platform waarop ondernemers & DGA's de unieke mogelijkheid hebben om snel en eenvoudig de waarde van hun bedrijf te kunnen bepalen. Ze krijgen op deze wijze direct antwoord op de vraag: `Wat is mijn bedrijf nu eigenlijk waard?'. Het platform geeft een uitgebreide onderbouwing van deze waarde en vergelijkt prestaties ten opzichte van branchegenoten. Een dynamisch taxatierapport Deelname is eenvoudig en kosteloos: de ondernemer beantwoordt een aantal vragen waarna een bedrijfsanalyse wordt uitgevoerd. Ondernemers krijgen vervolgens een taxatierapport van hun bedrijf vol waardevolle informatie en inzichten voor een succesvoller bedrijf. Deelnemende ondernemers worden elk kwartaal op de hoogte gehouden van kansen en bedreigingen in de economie en wat deze ontwikkelingen kunnen betekenen voor de waardepositie van hun bedrijf. Experts en partners van het platform staan de ondernemer langdurig bij en bieden serieuze adviezen voor het vergroten van de waarde. Bovendien kan de ondernemer zijn performance vergelijken met anderen binnen de branche en/of regio.



Gebruik van beproefde methodieken De waardeberekening van Waarde van je Bedrijf is gebaseerd op verschillende waardebepalingmethodieken, werkt voor alle bedrijven en sectoren en wordt door waarde experts gezien als een "zuivere" manier om een bedrijfswaardering te berekenen. Ook wordt een aantal jaren vooruit- en teruggekeken, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de vooruitzichten van een bedrijf. Zo is elke ondernemer verzekerd van een goed gefundeerde waardebepaling. Partners van het platform Een aantal gerenommeerde partners (KPMG, NIBC, Jaguar, SnelStart en DAS) ondersteunt `Waarde van je Bedrijf' met hun kennis en kunde. Ook inspireren en informeren ze de DGA op het platform over onderwerpen als: risico's, financiën, personeel, opleidingen, huisvesting, automatisering en mobiliteit. `Waarde van je Bedrijf' in de media Het online platform `Waarde van je bedrijf' wordt gelanceerd in samenwerking met onder andere het Financieele Dagblad & BNR. Dé nieuws- en inspiratiebron die financieel-economische betekenis geeft aan ontwikkelingen in de wereld van ondernemende mensen in Nederland, zowel zakelijk als privé. Zo kan `Waarde van je Bedrijf' zich de komende maanden ontwikkelen tot het centrale punt als het gaat om waardebepaling van bedrijven in Nederland. Over Advance Advance is een interactief mediabedrijf gevestigd in Amsterdam. Al sinds 1996 toonaangevend en veelgeprezen in het ontwikkelen van crossmedia platforms en sinds 2010 onderdeel van het mediabedrijf Eyeworks. De bekendste platformen van Advance zijn Je Echte Leeftijd, Stay or Go en Help! Ons Kind is te Dik. --Einde bericht--

Noot voor de redactie/